FF Freizeitmobile

• Stroom

• Voorzieningen passanten

We hebben hier één nacht doorgebracht op de terugweg van onze reis naar Noorwegen. We werden vriendelijk ontvangen en kregen de mogelijkheid om afval en voorraden weg te brengen, maar die hadden we niet nodig. Elektriciteit is beschikbaar via CER- en Schuko-stekkers. We raden deze plek in de tuin van harte aan. Er zijn mooie wandelpaden in het aangrenzende bos om met de hond te wandelen en je kunt tanken bij de tankstations met pinpas in het winkelgebied.

Didi2908

jun 2025

Rustige plek, redelijke prijs, goede ontvangst, alle faciliteiten in orde. Ideaal voor een tussenstop. Vijfde ster niet mogelijk vanwege de ietwat ingewikkelde hantering van de leidingen en slangen voor de afvoer van grijs water.

NobleDanish

okt 2024

Super vriendelijk Makkelijk te vinden en te bereiken - hier is alles wat je nodig hebt voor 1-3 nachten We waren er eind september - en er was maar 1 andere kampeerder

Gewerbepark 29

16833, Fehrbellin, Duitsland

plaats bij Dethleffs-dealer voor het dorp op industriegebied op gemarkeerde plaatsen - eventueel gebruik van sanitair binnen de openingstijden - mogelijkheid service voor passanten tegen betaling