Dorfstraße 7
14913, Niederer Fläming, Duitsland€ 12,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenZeer aardige exploitant, rustige plek, fantastisch om te fietsen, mooi, goed onderhouden afvalpunt
Grasrijk gebied, omgeven door hagen zonder uitzicht. Zeer stil, douches schoon. We moesten 18 € (!!) betalen, te duur voor de plaats.
Heerlijk rustige plek. Ingang is naast huisnummer 1. Alle voorzieningen zijn er. Sinds kort is er een nieuwe eigenaar die zijn weg nog moet vinden. Aardige man. Hij vroeg ons €12 pppn incl gebruik douches en wc. Toen ik bezwaar maakte werd dat €12 per camper incl stroom maar zonder toilet en douche. Riolering was stuk dus niet lozen en chem toilet legen.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Douche
lees meerDorfstraße 7
14913, Niederer Fläming, Duitsland51° 53' 48" N
info@flaeming-rast.de
€ 12,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet