Camping Bad Karlshafen

• Stroom

Archos10-G9

sep 2025

Uitzicht prima, sanitair netjes alleen heeeeel ver weg. Op camperplaats aan het water is er alleen stroom a € 1,00 voor 1,4 kWh. Lozen van grijs water en chemisch toilet is op de camping zelf, waar je alleen via de receptie en slagboom naar toe kan, zeker een paar honderd meter verder de camping op. Staat niet duidelijk vermeld. Ook water moet je verderop op de camping halen. Plaatsen erg krap.

RoelieHarry

jul 2025

Camping waar we heel ver van het sanitair af stonden! We stonden direct aan de rivier de Weser. We waren dichter bij de supermarkt dan bij de douches! Alles was schoon! Wel zou zo hier en daar wat onderhoud gepleegd mogen worden! Camping is goedkoop!

Een prachtige plek aan de Weser en op loopafstand van het kleine oude centrum en de thermale baden. de thermale baden zijn echt geweldig en het oude centrum van Bad Karlshafen is zeker een aanrader in de zomer/lente/nazomer. De camping/parkeerplaats biedt alles wat je nodig hebt. een vriendelijke jonge vrouw die echt verstand heeft, flessenruil en ook de aan- en afvoer is helemaal ok. Dus - we komen terug.

Am Rechten Weserufer 2

34385, Bad Karlshafen, Duitsland

naast de camping - faciliteiten beschikbaar - broodjesservice - winkels, restaurant en centrum 50m