Wohnmobilstellplatz Franzrasen

• Vuilnisbak

3.3

Mecki4you

okt 2025

De plaatsen zijn vrijwel vlak en hebben een keuze uit gras of grind. Winkels en restaurants zijn op loopafstand. Toiletten, nutsvoorzieningen en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen. € 20 is ambitieus!

lilimka

sep 2025

Een zeer mooie, grote camping, deels op steen, deels op gras. Elektriciteit, toilet, afvoer en vers water. Een werkelijk prachtig stadje, met prachtige vakwerkhuizen. De rivier de Werra stroomt er doorheen in verschillende kleine riviertjes, sluizen en watervallen. Restaurant Pelikan is een echte aanrader! 4 sterren omdat er geen toilet is.

Buongiorno

sep 2025

Travelbird 97 vatte het perfect samen. We waren hier... en ik kijk nu al uit naar de parkeerplaats in Hardegsen. Het had jaren geleden al een topplek moeten zijn! Klein maar fijn! BUONGIORNO zegt: Arrividerci "Bad Sooden"! En als de camperplaats in Hardegsen ooit € 20 kost in plaats van € 15 vandaag... dan betalen we die prijs hier graag 😉

Franzrasen

37242, Bad Sooden-Allendorf, Duitsland

32 stroomaansluitingen - max. verblijfsduur 30 dagen - 3e weekend van augustus gesloten - voorzieningen alleen in seizoen - gratis toegang tot museum en stadsrondleidingen - centrum 50m