Stellplatz am Ferienhof Kindervatter

• Stroom

• Honden toegestaan

• Shop of kiosk

Goed plekje, prijs is nu 8 euro en water kost 1 euro, zie ook foto. Wij waren er 16 september, het restaurant was smiddags dicht.

Wij waren hier van 13-15 juli. Volop kersentijd in deze kersenregio. kersen, kersengaard, kersen fietsroutes en wandelroutes. Heerlijke plek, ruim en rustig. Stroom met verlengkabel (4 stopcontacten beschikbaar, wij mochten in de verlengkabel van de buurman aanhaken). Toilet aan de buitenkant van het restaurant 24/7 open. Vriendelijke gastheren en gastvrouwen. We fietsten een dag in de omgeving. Deze plek is eenvoudig maar heerlijk!

Tbijster

aug 2023

Mooie landelijke plek met uitzicht op de glooiende landschap. De kersen waren al geplukt, het restaurant was dicht. Vakantie van het personeel. Ver stroom aanwezig (€3,00) water,maar geen drinkwater. wandelroutes langs de kersenbomen. Fietsroute. Prima voor elkaar . Lekker rustig.

Auf der roten Leithe 1

37213, Witzenhausen, Duitsland

locatie aan de stadsrand - groene omgeving - dichtbij restaurant - warme keuken tot 21u - winkel met regionale producten 50m - centrum 1,5km

15 mrt t/m 31 dec