Ostsee-Campingplatz Liebeslaube

EsRiandNacho

sep 2025

Verschillende plekken, waaronder ook plekken met frontaal zeezicht, duurder maar geweldig🤩. Aardige mensen, prachtig sanitairgebouw en winkeltje direct op de camping. Diverse restaurantjes in de buurt. Kilometers wandelen met de hond door een bosje direct langs het strand. Ook een soort natuurstrand waar het niet direct iemand stoort als je daar met de hond loopt. Speciaal hondenstrand op 500m.

deKleijtjes

aug 2025

Wij vonden dit juist een fijne camping. Plaatsen waren misschien niet ruim maar voldoende plek om voor of naast de camper te zitten. Sanitair was schoon, medewerkers vriendelijk. Kleine eetgelegenheden en winkeltje aanwezig. Wij betaalden 70 euro voor 2 nachten, daar is bij opgeteld, het douchegebruik en stroom. Prima prijs voor een plek direct aan een mooie baai gelegen.

Soit

jun 2025

De camping is stevig aan de prijs 40 euro per nacht de plaatsen is helemaal niks voor die prijs je kijkt bij elkaar op schoot we praten over een camping en niet over camperplaatsen geen afscheiding nee hier komen we nooit meer!!!

23968, Hohenkirchen, Duitsland

Sitecode: 20720