NATURCAMP Pruchten

• Honden toegestaan

3.9

kori

okt 2025

Voor de 3de keer op deze camping om de kraanvogels te spotten. Gekozen voor plek op het open veld (voorkant) wegens het sombere weer en goed blik op de overvliegende ‘kranen’ ‘smorgens en ‘savonds. Prachtige natuur in de omgeving wat op de fiets prima te doen is. Prachtig sanitair. €31,00 pn incl stroom (zonder niet mogelijk). Restaurant alleen contant betalen, hadden we niet dus helaas niet gegeten daar. Bediening was ook niet vriendelijk.

deKleijtjes

sep 2025

Wat een mooie camping. Wij hadden een gewone plek, met stroom op de camping, onder de bomen. Mooie ruime plek. Sanitair meerdere gebouwen, ene wat nieuwer dan de andere maar allemaal even schoon. Wij betaalden voor 3 nachten, 2 personen, camper en stroom €91 Douchen was gratis. Mooie uitvalsbasis om dit NationalPark met de fiets te verkennen.

Rien&Frieda

jun 2025

Fijne camping, ruime plaatsen. mooi/schoon sanitair Wel even zoeken naar staanplaats nr staat op plaatje in de grond, erg onduidelijk

Am Campingplatz 1

18356, Pruchten, Duitsland