Campingplatz Schwaan

Grote camping, met meertje, kinderspeelplaats, ruime plaatsen, vaste campingbewoners in stacaravans. Sanitair schoon. Receptie nog steeds coronaproof, door plankje in deuropening. Ook 5,00 extra moeten betalen omdat we maar 1 nacht bleven, dus € 41,00 totaal....best prijzig vonden wij.

Jeroenri

jul 2025

Op doorreis naar Zweden 1 overnachting. 30 minuten vanaf de boot Rostock-Gedser. Vriendelijke ontvangst en behulpzame receptie. Gevarieerd aanbod aan type plaatsen. Keurig sanitair. Langs het water waar een vissteiger was aangelegd.

j_bergwater

jun 2024

ontvangst bij receptie roept niet een gevoel van gastvrijheid op. je moet wachten op afstand achter een plankje de douches zijn ronduit vreselijk. je mag 1 minuut douchen, daarna gaat de douche een halve minuut uit. in de avond kwam er idd een controle langs die bij verschillende mensen aanklopte om te vragen wat ze aan het doen waren. Mooie omging, wel veel straaljagers Geen camping voor ons: veel bordjes met regeltjes en ongastvrij gevoel

Sandgarten 17

18258, Schwaan, Duitsland