Pitch am Waldbad
Am Badeteich
29683, Bad Fallingbostel, Duitsland€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZeer rustige plaats met schone toiletten en douches. Leuke speeltuin voor de kinderen direct aan het meer. We brachten hier een zeer ontspannende nacht door.
Zeer mooie faciliteit, aardige exploitant. We komen graag terug. Het volume van de auto wordt binnen de perken gehouden, zelfs de nabijgelegen regionale trein heeft geen storend effect. Af en toe wordt er vanuit het militaire oefenterrein geschoten, maar ook dat kan worden getolereerd.
Afhankelijk van de windrichting kan de snelweg erg luidruchtig zijn. Niet aanbevolen bij oostenwind. Maar dit is overdag niet merkbaar. Het is dus oké voor de (picknick) pauze tussendoor.
Am Badeteich
29683, Bad Fallingbostel, Duitsland52° 53' 43" N
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Max. aantal plaatsen