meer 300m
Zum Sande 18
27801, Dötlingen, Duitsland€ 22,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenKeurige camping met groot mooi doorgangsveld met of zonder schaduw. Mooi sanitairgebouw met prima en schoon sanitair. Mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst
mooie camping in prachtige natuur. Zeer aardige operator, zeer schoon sanitair
We hebben er 1 nacht (op doorreis) gestaan. Verouderde camping, doet rommelig aan. Sanitair gedateerd, redelijk schoon. Achter de D-velden een groot stuk met vaste plaatsen die slecht onderhouden zijn. Aardige mensen, rustig, wij hadden een plekje in het bos. Wij komen hier niet terug.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
mooie camping in prachtige natuur. Zeer aardige operator, zeer schoon sanitair
Zum Sande 18
27801, Dötlingen, Duitsland52° 56' 3" N
aschenbeck.camping@web.de
€ 22,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet