Grote plaatsen, goed versterkt en in goede staat. Centraal gelegen.
Extra plaatsen voor acht kleine campers [<5m] – kurbad 150m - centrum 1,5km
Am Krandel 23
27793, Wildeshausen, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGrote plaatsen, goed versterkt en in goede staat. Centraal gelegen.
Ingewikkeld om te betalen, dus gingen we naar een andere plaats?
Zeer mooie plaats, maar er is geen drinkwater, volgens de toeristische informatie is het water afgesloten omdat het nog kan vriezen. Het is 24 maart 2022 met temperaturen rond de 18 graden. Helaas wordt er bij het schenken geen melding gemaakt dat er geen drinkwater is, integendeel, u kunt de creditcard belasten voor drinkwater. Ik vind dat oneerlijk.
lees meerHet verse water is nu weer beschikbaar! Door technische problemen kon deze alleen met vertraging worden geactiveerd. We willen ons op dit moment verontschuldigen voor het ongemak. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te bezoeken en wensen u te allen tijde een veilige reis. Uw toeristische informatie in het historische gemeentehuis.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (4A)
Vuilnisbak
Grote plaatsen, goed versterkt en in goede staat. Centraal gelegen.
Ingewikkeld om te betalen, dus gingen we naar een andere plaats?
Am Krandel 23
27793, Wildeshausen, Duitsland52° 54' 2" N
info@verkehrsverein-wildeshausen.de
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater