Ferienhof de Slaaphoeve

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Ruben-Roest

sep 2025

Heerlijke CP met optie tot privé sanitair. Voor nette meerprijs is dit bij te boeken. Erg schoon en iedere avond maakt de eigenaar nog eens extra schoon. Mooie fietsroutes en wij ook heerlijke eitjes ontvangen. Kortom genoten. Dank voor de gastvrijheid! Komen zeker weer terug.

YvonneRon

sep 2025

12 tot 14 september hier gestaan Wat een vriendelijk ontvangst. We kwamen rond etenstijd ,dus eerst een hapje gegeten en daarna kwam Elroy uitleg geven. We hebben ook heerlijk ff( ruim een uur) gekletst. wat een mooie omgeving, rust, net wat we ff nodig hadden. hier komen we zeker nog een keer terug !! als we 10 sterren konden geven deden we dat !! oh ja en natuurlijk de eitjes gekregen .

wwdavids

sep 2025

wat een gastvrij ontvangst en een heerlijke ,rustige plek. Zo n plek die bij ons op de voorkeurslijst wordt geplaatst! Komen graag weer! Warme groet. Wim & Aletta

Kanalstraße 7

49824, Emmelkamp, Duitsland

reserveren gewenst - aankomst vanaf 12.00 mogelijk - AED aanwezig - centrum Emmelkamp 3km.

2 apr t/m 26 sep