onder pijnbomen - bij het meer - centrum 2km
Am Waldsee
31275, Lehrte, Duitsland€ 7,92 • 1 mei t/m 31 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenMooie plek, aan een meertje, waar nu heel weinig water in zit als gevolg van een grote brand in de buurt. Verder is het alleen maar ouwe meuk en een gore bende. Wel de moeite waard om ooit op te knappen
Heerlijk plekje onder de bomen met uitzicht op het meer. Water in meer helder en fris, heerlijk gezwommen. sanitair inderdaad wat gedateerd, er wordt wat aan gedaan om eea te updaten hoorden we. Prijs is iets hoger; we betaalden nu (aug ‘22) € 21,50 voor een camper + twee volwassenen.
Wat zonde, dat hier niet iemand de schouders eronder zet. Leuke plek aan meertje. Prima fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt. Maar camping is echt vergane glorie. Verlichting bijna overal kapot, net als de electr. kasten. In het toiletgebouw is het drama, douches kapot etc.
Douche
Toilet
Am Waldsee
31275, Lehrte, Duitsland52° 21' 7" N
€ 7,92 • 1 mei t/m 31 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenHonden toegestaan