Tiemanns Hof

• Stroom

3.8

wölli

sep 2025

Een fantastische plek. Zeer ruim voor minder dan €30, alles is inbegrepen (inclusief honden en kinderen), en water, riolering en elektriciteit zijn ter plaatse beschikbaar. Je neemt een ticket en kiest een plek die nog niet gereserveerd is. We hebben heerlijke fietstochten gemaakt. Het is ook geweldig om te windsurfen en suppen. De toiletten zijn schoon en ruim voldoende. Een bakker en een supermarkt zijn op loop- of fietsafstand. We hadden niets te klagen.

zeer grote camping, met veel vaste staanplaatsen. Stonden ver weg voor sanitair. Afvalpunt was ook ver weg.

edbosma

jun 2025

Prima CP plaats met stroom en water op de plek. Mooi en schoon sanitair. Reserveren vooraf is aan te bevelen. Wel even uitzoeken hoe het allemaal werkt. Na overleg met receptie konden wij een plek gebruiken die vanaf een dag later was gereserveerd. Bij binnenrijden van de CP pak je een ticket, die tevens toegang geeft tot het sanitair. Bij verlaten van de CP kun je bij de automaat afrekenen en uitrijden.

Seestraße

49459, Lembruch, Duitsland