centrum 2km
Werftstraße 10
30926, Seelze, Duitsland€ 10,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenMooie rechte gravelbaan met staanplaatsen. Zeer mooie locatie. Rustig, hoewel je 's nachts de trein in de buurt kunt horen. Goed als tussenstop op de A2 bij Hannover. Alles wat je nodig hebt.
Wij vonden het een mooie plek. Sanitair sober, douche munt in achterliggende gang in automaat. Naar Hannover (15km) over, overwegend, grindpaden gefietst met navigatie anders een hele opgave. WC cassette legen middels rioolput in de weg. Het is er allemaal wel maar je moet even zoeken.
De omgeving is mooi maar versleten. Lawaai van de treinen, maar het is oké. Vriendelijk personeel en schone toiletten. De baden hebben een speciale munt nodig die we niet hadden en het restaurant was 's ochtends niet open. We hebben ook niet gevonden waar de vuilnisbak, de plek om het chemisch toilet te legen of het grijze water was. Maar voor een verblijf van 1 nacht was het oké en de prijs is prima. Elektriciteit kost 3 euro.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerWerftstraße 10
30926, Seelze, Duitsland52° 23' 46" N
info@marinaraschewerft.de
€ 10,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater