Place restaurant, net voor Soltau, Heide Park
Ebsmoor 8
29614, Soltau, Duitsland€ 33,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CCI - Camping Card International
KortingskaartenWe kunnen het alleen maar eens zijn met de positieve voorlopige evaluaties! Een heerlijk rustige en overzichtelijke CP! Sanitair perfect, restaurant op het plein kan alleen maar worden aanbevolen, erg aardige exploitant! Feelgood-modus !!!
Top! Geweldige plaatsen - ook voor de camping (19 euro - elke cent waard), elektriciteit, antenne-aansluiting, schoon, grote badkamers (eenpersoonshutten - geweldig!). De baas attent en iedereen behulpzaam. Het gebied is goed geasfalteerd en recht. Rustig, je kunt direct wandelen of fietsen. Midden in de natuur en aan het meer. Zeer goed verzorgd. We komen zeker terug. WiFi geweldig.
lees meerWe stonden hier 19 september 2019. We kwamen om 17:00 uur aan en wat dacht je . . vol! Gelukkig een goed verzorgde camper plaats net buiten de camping. Mooi vlak en voorzien van stroom en afvoer. Konden gebruik maken van alle camping faciliteiten. Mooi, ruim en schoon sanitair met vloer verwarming. Goed restaurant.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerEbsmoor 8
29614, Soltau, Duitsland53° 0' 3" N
info@roeders-park.de
+4951912141
€ 33,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CCI - Camping Card International
KortingskaartenWasmachine