3,95van 5
  • september 2023

Reactie van beheerder

Hallo, We hadden uw beschrijving van ons kaartsysteem niet nauwkeuriger en begrijpelijker kunnen maken. Hartelijk dank daarvoor en voor uw algehele geweldige beoordeling. Hartelijke groeten Jouw pitchteam

Reactie van beheerder

Hallo, Bedankt voor uw goede beoordeling, met een kleine kanttekening. Onze terreinwachter is altijd bezorgd over het welzijn van al onze gasten en heeft u er zeker beleefd op gewezen dat alleen stacaravans welkom zijn op ons terrein. Wij willen onnodige overlast en gevaar door rijdende voertuigen voorkomen. Stel je voor dat we onze gasten op de camping zouden laten rijden op scooters, motoren, e-scooters, quads, enz. Dat zou je zeker niet meer leuk vinden. Hartelijke groeten Jouw pitchteam

Reactie van beheerder

Hallo, Wij zijn blij dat u heeft genoten van onze prachtige Hanzestad en dat u zich op uw gemak voelde op onze parkeerplaats. Onze WiFi was op 2 dagen daadwerkelijk verstoord in het gebied van de zitplaatsen 32-42. De fout werd snel gecorrigeerd door LAN1-technologie. Hartelijke groeten Jouw pitchteam

Bekijk alle 204 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,95van 5
  • september 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Wohnmobilstellplatz Am Schiffertor