Freibad

• Stroom

• Voorzieningen passanten

Harre-maat

sep 2025

De juiste naam is Übernachtungsparkplatz Steinfeld Wohnmobile. En dat zegt genoeg over de voorzieningen en de prijs. Precies wat je ervan van kunt verwachten. geen voorzieningen maar wel een plaats waar je je camper veilig kunt stallen. het zwembad is gesloten vanaf mid september je kunt dus ook geen tokkens kopen voor de sanizuil. wij stonden er met 2 campers lekker rustig🤗 en af en toe een auto die naar de woonwijk gaan, is dat nu zo erg?🤔

zomergast64

mei 2025

wij waren hier in de meivakantie. Het zwembad was gesloten. Toilet cassette reinigen werkt met een token/munt (geribbeld soort koffie muntje van vroeger) alleen bij het zwembad te krijgen. Dichtbij aan de B214 Bahnhof Strasse is een Aral tankstation waar je voor €0,50 toilet cassette kunt legen en reinigen of ca. 60 ltr drinkwater kunt afnemen. Werkt op €0,50 euromunten.

Marwe

jun 2021

18 juni 2021 Afvoer is nog gesloten ligt aan een doorgaande weg naar de woonwijk. Hele nacht zwaar verkeer. Ook de rijksweg is duidelijk te horen. Voor ons alleen een plek in geval van nood

Zur Schemder Bergmark 5

49439, Steinfeld, Duitsland

mogelijk verkeerslawaai - supermarkt 500m - centrum 100m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!