Campingplatz Emstal

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping Emstal, direct aan de Ems gelegen, wordt gerund door Nadine en Andreas. Geniet bij ons van rust en ontspanning, te midden van een prachtig landschap. Bij ons vindt u de stilte die u verdient, alleen het gezang van de vogels hoort u. Maar u hoeft absoluut niets te missen; Elk perceel is voorzien van elektriciteit, water en riolering. Onze kiosk biedt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks leven. U bent van harte welkom om bij ons te genieten van de rust en ontspanning. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat uw ziel tot rust komen.

Lees verder

Wat een heerlijke camping. Ligt aan de Eems. Een gebied waar je lekker kan fietsen. Alles is aanwezig, stroom, vuilwater loos plaats, water. Maar het meest opvallend waren de wc en douche ruimte, zo schoon en zo mooi, zo kom je ze maar weinig tegen. De plekken op de camping zijn lekker ruim, zodat je niet het eten bij de buren van tafel kijkt. Al met al een plek om te onthouden, om nog een keer een weekendje te boeken.

Marc-en-Ina

aug 2025

Prachtig gelegen camping aan de oever van een arm van de Eems. Heerlijk fietsgebied. (bv Bourtange). Royale plekken, vorstelijk en schoon sanitair. Dat kost wel wat, maar is de prijs waard.

Vriendelijke ontvangst, grote mooie plekken, sanitair geweldig fris en schoon. Douche cabine ruim met wastafel. Mooie omgeving om te fietsen. Echt top❗️❗️

Brinkstraße 14

49762, Sustrum, Duitsland