Romantikhotel Haus Platte

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

BTW

apr 2025

Prima plaats om een nacht te staan, en dan natuurlijk op de prachtige golfbaan te spelen. Hotel Platte heeft een bijzonder goede keuken en erg vriendelijk personeel. Voor ons was het bezoek zeker de moeite waard. Geen voorzieningen op de parkeerplaats, maar daar kunnen wij prima mee leven.

Eliot-1905

okt 2024

Deze parkeerplaats was ons noodplan, aangezien de parkeerplaats bij de Atta-grot alleen tijdens openingstijden toegankelijk is. Gezien je hier volledig zelfvoorzienend bent en er helemaal niets is, is de prijs (momenteel 10/2024 --> 15 €) erg steil en naar onze mening bijna brutaal. We waren waarschijnlijk gewoon te eerlijk en hadden waarschijnlijk gewoon moeten komen opdagen zonder ons te registreren.

lucaj

mei 2022

De camperplaatsen bevinden zich op de parking. Wij hadden een plek met zicht op de weiden, naast het golfterrein. ‘s Nachts was het stil. Het eten in het restaurant was goed, maar redelijk duur. Geen voorzieningen. Goed voor een nacht.

Repetalstraße 219

57439, Attendorn, Duitsland