Parking Besucherbergwerk Ramsbeck

• Rolstoelvriendelijk

4.1

Agnes27

nov 2023

Prima plek om te overnachten. Bergbau museum is leuk en informatief. Bergbau-Wanderweg (10 km.) is een mooie informatieve wandeling. Ook op te delen als 10 km. te veel is. In het museum hebben ze een boekje met de Nederlandse tekst van alle 41 informatieborden onderweg. Dichtbij de camperplaats staat de Petrus-kerk. Stap er eens binnen en onderga de beleving met licht en geluid. Wij vonden het erg mooi en hebben dit nog nooit eerder gezien.

Duoglobetrotters

aug 2023

Gratis camperplek zonder voorzieningen, in een rustig dorpje met mooie wandel-/fietspaden, in behoorlijk heuvellandschap Geen supermarkt meer, wel winkeltje met groente/fruit en een Pizzeria Wat een interessant Bergwerkmuseum is dit, zowel bovengronds(€4,-) als ondergronds op 300m diepte met een treintje te bezoeken!(€7 extra, totaal €11,-) Je hoeft na deze belevenis niet meer naar het aan hen gelieerde Fort Fun😄

Campervan_from_Texel

jun 2023

Geweldige locatie, geen voorzieningen. De mijn is een aanrader om te bezoeken. Nederlandse audiotour is top! Tijdens openingstijden hebben wij hier gebruik mogen maken van toilet. In dit dorp geen supermarkt of andere winkels, wel fantastisch gegeten bij Pizzeria da Anna. Parkeerplaats is wel wat schuin, hier rekening mee houden.

Glück-Auf Straße 3

59909, Bestwig, Duitsland

Parkeerplaats Besucherbergwerk - bezoek aan de mijn gewenst maar niet verplicht - centrum 750m

31 dec t/m 30 dec

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!