Niets meer dan een parkeerplaats. Bij aankomst was er nog één plaats beschikbaar. Vrij veel geluiden in de nacht, maar dat is in de stad en naast wegen wel logisch. Alle camping waren vol, dus dan mag je blij zijn dat je hier terechtkunt.
We kwamen aan op een donderdag en er was nog 1 plekje vrij. Je mag natuurlijk wel wat geluid verwachten als je in een stad staat, voor ons niet storend. Op fietsafstand van het centrum en al lopend over de brug bereik je een heel groot park met mooie tuinen en waterpartijen. Prima om een nachtje te staan.
lees meerDeze plek zou zo mooi kunnen zijn…. als hij verzorgd werd en hier geen campers stonden die hier blijkbaar wonen. De omgeving is mooi maar voor een stad als Bonn pijnlijk qua onderhoud en controle.
lees meerLudwig-Erhard-Allee
53175, Bonn, Duitsland50° 42' 35" N