Erholungspark Wehlingsheide

De camping is erg mooi, de plaatsen zijn vrij slordig buiten in een weiland. Wij betaalden 15 €. Je zou hier veel verandering moeten meenemen, alles! wordt extra in rekening gebracht: Toegang tot de douches: € 3 & € 0,50 per 3 minuten. Douche, schoon water rondom toiletcassette: kosten extra. Elektriciteit en vers water zijn ook beschikbaar tegen betaling met kleingeld. Fijn dat er een sauna, een palmentuin en een watertrapzwembad zijn.

Blauw.-

jun 2024

Prima plek buiten de camping, wil je gebruik maken van sanitair gebouw, betaal je extra. Stroom betalen naar verbruik. Vriendelijke behandeling.

Praithel

okt 2023

wij verbleven op de camperplaats ,15€ .stroom te betalen naar gebruik aan stroompaal.we maakten gebruik van het sauna gebeuren(10€p/pers).we waren hier alleen aanwezig en hebben genoten van deze kleine oase van rust.de camping is heel mooi en verzorgd. bediening van de receptie en restaurant zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader.

Im Wehling 26

45711, Datteln, Duitsland

camperplaatsen voor de camping - dus voor de slagboom - Standard plaatsen hebben geen stroomaansluiting - Komfort plaatsen hebben wel een stroomaansluiting - supermarkt en centrum 4km