Ruhrorter Yacht Club

• Wasmachine

B

Barb

nov 2025

Inderdaad a Grumpy Old Man!! Ik moest meteen contant betalen, want op een andere manier kon niet, dus, 5 min na aankomst op de fiets het centrum in. Op de terugweg aarde donker en slecht verlichte weg en laatste stukje door parkje. Alles een “ Unheimisch “ gevoel. Verder is het een zooitje en geen werkende voorzieningen. Wel jammer want uitzicht op de Rijn is leuk. Zeker geen optie voor een volgende keer.

Bierfiltje88

sep 2025

Wij hebben hier afgelopen vrijdag op zaterdag gestaan. Er was nog 1 plaats vrij,maar daar mochten wij niet staan,met ons Oldtimertje van 5 meter. Dus wij moesten buiten het hek gaan staan. Na 10 minuten stond de norse sjachereinige man aan de camper te schreeuwen,dat wij moesten betalen. Van 6.00 tot 8.00 uur,op 10 meter afstand een dealer. Ook wij komen hier nooit meer !!!!

essiees

apr 2025

Top locatie ! Binnen no time zit je op de fiets in Duisburg, leuk uitzicht op de haven, 200 meter lopen heerlijke lounge plekken aan het water , 200 meter lopen heerlijke pizzeria ! sainitair retro maar schoon en fris .. heerlijk! gaan we zeker terug komen ..en heel goedkoop 😎

Am Eisenbahnbassin 42

47119, Duisburg, Duitsland

Leuke CP met uitzicht over de jachthaven en de Rijn. Drie plaatsen kijken uit over een gazon. Uitstekende fiets en wandelmogelijkheden.