Wohnmobilhafen Heimbach

• Vuilnisbak

3.7

GlamVanFam

nov 2025

Het is een mooie locatie, maar een vreselijke eigenaar. We zijn de enige kampeerders hier en hij kwam ons aanvallen omdat we niet perfect geparkeerd stonden op een van de plekken. Het water werkte ook niet en toen we dat meldden, ontgrendelde hij de automaat en probeerde te laten zien dat hij het wel deed. Uiteraard werkt het wel als je de sleutels hebt.

goed gelegen, wij hebben geen last gehad van de trein en de naastliggende weg. zwembad, biergaten en supermarket op loopafstand. top

Prima plek om te overnachten. Tot een uurtje of 2400 uur rijdt er per uur een trein langs. in de nacht is het stil, in de ochtend vanaf 7 uur gaat de trein weer rijden. De omgeving is prachtig, mooi wandelgebied. Ook het dorpje is aangenaam. Om de camperplaats op te rijden, even de ketting weghalen. Met pas betalen lukt niet, dus muntgeld meenemen.

An der Laag 4

52396, Heimbach, Duitsland

bij Nationalpark Tor - enig verkeerslawaai - supermarkt 500m - bij station - gepast betalen - centrum 50m