P4

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

KdeHerder

nov 2024

Afgelopen nacht gestaan. Geen last van verkeerslawaai. Jammer dat er buiten elektra geen voorzieningen zijn. Mooie maar pittige wandeling gemaakt.

Werulla

mei 2024

Overnachting op de parkeerplaats tot een camperlengte van 7,50 m OK met 4 stroomaansluitingen. Openbaar toilet bij het gemeentehuis op ca. 150 m, dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Korte wandeling (5 minuten) naar de stad met veel leuke restaurants, Rewe, Rossmann, Netto. Geen V/E anders zouden er 4 sterren zijn. 's Nachts rustig, overdag normaal verkeerslawaai, maar daardoor zit je midden in de stad. Leuk stadje met veel vakwerkhuizen.

Tommo

mei 2024

We hebben een prima nacht gehad op deze camperplek. Je loopt zo het stadje in en supermarkten dichtbij. Wel wat verkeerslawaai. Vrijwillige bijdrage van € 5,- hebben we dan ook graag achter gelaten. Maar in de ochtend ontdekten we achter onze camper de biertuin en het clubhuis van de extreem rechtste/Neonazi organisatie Der III Weg. Daar zijn we wel van geschrokken. Ons zie je daar niet meer. Helaas voor de gemeente, want prima plek.

Rothenberger Straße 10

57271, Hilchenbach, Duitsland

supermarkt 50m - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!