Tiny camp Möhnesee

• Lozen afvalwater

• Douche

veghter

sep 2025

Wat een prachtige plek naast een niet meer in bedrijf zijnde oude boerderij. Rust en ruimte met tokkelende kippen om je heen. Er is een douch/toilet in één ruimte, mooi als je er alleen staat. Geen wifi. Gastvrouw buitengewoon aardig geeft veel informatie. Misschien niet voor iedereen de ideale plek maar wij hebben genoten.

valkenessie

mei 2025

Ik zou wel 10 sterren geven als het mogelijk was. Al begrijp ik dat deze vorm van kamperen niet voor iedereen geschikt is. Er zijn slechts 3 plekjes en je staat in een groepje bij elkaar met een prachtig uitzicht en voldoende privacy. Er is 1 volledig ingerichte badkamer, die wij geweldig vonden, en super schoon is. Het is in de oude “melk” keuken van een veeboerderij buiten bedrijf. De badkamer is modern maar met de oude elementen zichtbaar.

bmwbikernl

jun 2023

zeer vriendelijke mensen. kwamen smorgens 2 gekookte eitjes (van eigen kippen) en harde broodjes van de bakker brengen. wij stonden alleen met spectaculair uitzicht. Dit was camping puur.

Thingstraße 10

59519, Möhnesee, Duitsland

centrum Gunne 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!