op zaterdag markt - mogelijkheid service voor passanten [lozen/water] tegen betaling - supermarkten 300m - centrum 500m
Ebentalstraße
46459, Rees, Duitsland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWij waren hier 5 maart. Grootste deel van de plaats kennelijk gesloten omdat het hier en daar drassig zou zijn Alles vol en enkele campers op de naastgelegen parkeerplaats Doorgereden naar Kalkar
We zijn daar geweest omdat we de volgende dag in de buurt moesten zijn. Op zich een rustige plaats maar niet helemaal wat wij willen. Paar rijen met campers die redelijk dicht op elkaar stonden. Beheerder was erg behulpzaam bij de registratie en betalen van parkeergeld. Moest wel duidelijk zien dat we tegen Corona gevaccineerd waren. QR-code kon hij niets mee, moest een leesbaar verhaal voor hem zijn. Vraagtekentje boven de QRcode bracht uitkomst
lees meerprima plek,mensen klagen over de beheerder,maar dat is een man die een verstandelijk beperking heeft. hij hoeft niets te doen, alleen dat papier moet goed zijn,voor de rest niets,hij heeft ook niets met geld te maken.er zijn mensen die misbruik van hem maken, en hem eten geven of koekjes, die hebben een streepje voor. als je eenmaal staat ,niks aan de hand.dus mensen kijk eens goed voor je oordeelt.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerEbentalstraße
46459, Rees, Duitsland51° 45' 51" N
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater