Stadtpark

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

John uit Alkmaar

2 weken geleden

Prima Camper parkeerplaats op loopafstand van de stad (kerstmarkten). Vandaag 3 december 2025 meer als genoeg plekken om te parkeren er passen nog wel 10 campers bij. We gaan hier slapen en ik verwacht dat het heel rustig zal zijn want dat is het nu al. Bedankt stadt Rheine!!

Diver-Cor

jul 2025

gewonen parkeerplaats waar kampers worden gedoogd grootere campers moeten dan ook dwars op meerdere plaatsen staan alleen prullenbak aanwezig vlak bij zwembad.

Hadit

apr 2025

Wij stonden er ook gisteren. Dank aan de stad Rheine voor deze gratis plek! Wij hebben 2 rustige nachten gehad maar ik kan me voorstellen dat het in de zomer drukker is met mensen die het park bezoeken en waarschijnlijk worden er dan ook meer evenementen georganiseerd in het complex in het park (even checken van tevoren). Het zwembad is echt een aanrader. €4,50 per persoon voor volwassenen met verschillende zwembaden binnen en buiten.

Kopernikusstraße

48429, Rheine, Duitsland

wegens bouwwerkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar (nov 2017) - in het stadspark, vlak achter het stadscafé - supermarkt 400m - centrum 900m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!