Hohes Ufer

• Stroom

Waggel94

sep 2025

in het donker aangekomen, toen zag alles er wat creepy uit. Bleek in daglicht allemaal mee te vallen. Gratis stroom kunnen pakken uit een van de stroomkasten. Verder heerlijk rustig kunnen slapen en ‘snochtends een koude douche genomen (warm water deed het niet). Volgens mij moet je een muntje halen voor een warme douche, maar de receptie was dicht. Soort mix tussen vaste bewoners en reizigers.

EsWes

sep 2025

Gratis camperplaats? nee hoor... 20 euro voor een nacht. volgens mij is de prijs ter plekke verzonnen. Het was een oude bende en/of bouwplaats. De biertuin? Was het verzamelpunt van mannen met halve liters bier op tafel. Sanitair? niet gezien. ik heb het wel gehouden bij mijn eigen toilet. En dat voor mijn 1e ervaring met camperreizen. Gelukkig was de volgende dag de ervaring totaal andersom anders was ik misschiennooit meer gaan camperen!

Klaproos2

sep 2025

Hoe durft men dit een camper/ camping te noemen. Een grotere gribus hebben wij nog nooit gezien

Hünxer Straße 72

46514, Schermbeck, Duitsland

Kampeerplaatsen op camping - zie voor exacte prijzen de website - centrum Schermbeck 3,5km

1 apr t/m 1 nov