Campingplatz Jansen

• Stroom

• Douche

Een paar plekken tussen allemaal stacaravans. Op zich een mooie camperplaats. Net nieuwe eigenaren. Vriendelijke ontvangst, maar gebrekkige aanwezigheid. Voor de sleutel van de douches moet je €5,- betalen. Terugbetaling bij inlevering sleutel. We gingen om 10 uur weg en niemand te zien. Dus konden we naar het geld fluiten. Nog een smsje gestuurd maar Noppes.

Een heerlijk rustige plek. perfect voor wandelingen. sanitair proper maar beperkt. 1 douche, 2 toiletten. 19 € camper en 2 personen. douchen 0,5€ voor 1,40 min. electriciteit wordt afgerekend volgens verbruik.

nickd37

jul 2022

eenvoudige rustige camping met veel vaste plaatsen. wij staan met een camper van 7,5 meter inclusief stroom voor 32 euro voor 2 nachten. Borg vijf euro voor toilet sleutel. Om te douchen 0.50 cent muntjes maar wij weten niet hoeveel minuten je dan kunt douchen.

Seifenauel 32

52152, Simmerath, Duitsland

Kleinschalige camping aan een riviertje - reserveren gewenst ivm slechts 1 camperplaats - centrum 5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!