Normaal staan we meestal op camperplaatsen, maar door de ligging dicht bij het stadje gekozen voor deze nette camping, vriendelijk, schoon sanitair, 38 euro voor 2 personen met camper, is meer dan dat we normaal doen, maar voor ons is het waard
We kwamen vroeg in de middag aan met veel andere kampeerders maar een snelle en vlotte check-in Zeer vriendelijke gastheer wie door de spreekt Deens. Nieuwe en zeer schone badkamers en zeer schone en rustige plek direct aan de rivieroever. . Fietsen om een tochtje te maken langs de rivier en de stad, we komen zeker terug ☀️
lees meerCamping met alle voorzieningen top. De verwijzing van de vorige aanvrager naar de vele duiven is belangrijk. Mijn WoMo was in de war met de luifel!
Auf der Lach
65385, Rüdesheim am Rhein, Duitsland49° 58' 44" N