Moselstellplatz Traben Trarbach

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom aan de Moezel! Mijn naam is Edwin van Dongen en samen met broers en zussen beheren we camperplaatsen en campingplaatsen aan de Duitse Moezel. We zijn van kinds aan met het kamperen grootgebracht en zijn nu alweer 20 jaar actief in het Moezelgebied. Kom naar de Moezel en beleef het prachtige rivierlandschap, authentische natuur, gloeiende wijnbergen, en volop wandel- en fietsmogelijkheden! We hopen je eens begroeten te mogen op een van onze kampeerterreinen.

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Stroom

• Vuilnisbak

cchh

1 weken geleden

mooie plek, ook de omgeving om te rijden over de l wegen is echt prachtig. werkt prettig met de slagboom, sanitair was netjes schoon

FiVe2019

2 weken geleden

Prima cp om te staan. In de nacht heerlijk rustig. Kosten pn incl toeristenbelasting € 22,- Verharde grind ondergrond om de camper op te zetten, het gras is wel erg bagger nu. Mooi fietsen en wandelen in de omgeving. Vanaf morgen zijn er kerstmarkten in de wijnkelders. Hele cp staat nu vol.

C

Carla---Sipke

nov 2025

Prima camperplaats. Ingang via slagboom (camera scant kenteken). Op terrein bij sanitairruimte staat apparaat waarin (persoonlijke) gegevens zoals naam, leeftijd, adres enz vermeld moeten worden. Camperplaats zelf is voorzien van zg half verharde plaatsen. Water innemen, lozen grijs water, legen wc, electriciteit en douchen mogelijk. Kosten incl toeristenbelasting €20,- Camperplaats is gelegen aan fietspad naast de Moezel en nabij Traben-Trabach.

Dr Ernst Spiess Allee

56841, Traben-Trarbach, Duitsland