Camping Park Sauertel

DaNa93

jun 2025

Voor 1 nacht meer dan prima. Veel te duur voor wat je krijgt. Wij betaalde €25,50 voor een nacht staan met stroom. 2 personen en een hond. Hele mooie plek maar erg slecht verzorgd. Een grote modderzooi, de plaatsen zijn vrij te kiezen, een keer het gras maaien zou geen overbodige luxe zijn. Alles is aanwezig maar is achterhaald en onverzorgd. Heel jammer want de locatie is super mooi en zeker iets van te maken.

Arie123

mei 2025

Prachtige plek voor campers aan de Sauer. Maar dat is het dan ook wel. Als er teveel campers komen is er geen stroom voor iedereen en het sanitair is veroudert en veel tekort. Prijs kwaliteitverhouding klopt niet echt. De hollandse beheerder Gerrit en zijn vrouw zijn erg aardig. Wij stonden daar met 7 campers maar tijdens het fietsen zagen wij veel meer bezoek op andere campings. Geeft te denken.

henriekmak

aug 2024

Beetje rommelige camping. Je moet bij aanmelden meteen je hele verblijf betalen. Als je niet weet hoe lang je blijft, kun je beter minder nachten opgeven. Je krijgt geen geld terug. Het toewijzen van plaatsen gaat nogal willekeurig. Wij kregen een plaats toegewezen waar we met onze VW California nauwelijks konden staan. Er zouden mensen voor ons weg gaan, maar dat duurde nog anderhalf uur. De douche is prima, maar. werkt met 1 euromunten.

Sauerstaden 57

54669, Bollendorf, Duitsland