Camping Brey

• Stroom

Jacktherev

aug 2024

we verbleven hier 2 nachten en hebben echt genoten van het uitzicht en de pittoreske sfeer van de plek. de toiletten en douches waren schoon en moesten een muntje halen voor de douche dit is geen gebruikelijke camping maar we hebben een prachtige plek aan de rivier voor onze camper. als je van rust en stilte houdt met uitzicht is dit de plek. we zouden zeker terugkomen. naar mijn mening is het een zeer goede prijs met een supermarkt in de buurt, er zijn geen pinfaciliteiten en euro's nodig.

JJSB

sep 2023

Ga hier niet heen, er rijdt een oude man in een scootmobiel die wel onder invloed lijkt te zijn. Laat allemaal gasten aanmelden en binnenkomen en dan blijkt er helemaal geen plaatst te zijn, of deze blijken ineens gereserveerd te zijn. Hang dan een lintje op. Je hebt betaald en zie dan je geld maar een terug te krijgen hij kon zich helemaal niks herinneren. Verstaat ineens geen geen Duits meer. Flink boos geworden en uiteindelijk mijn geld terug

CamperT135

jul 2023

camping met uitzicht op de Rijn , schoon en nieuw sanitair 1 euro om te douchen . 12 km op de fiets naar Koblenz . supermarkt op 750 meter . wij hadden geen last van de trein . we betaalde25 euro per nacht

Am Rhein 1

56321, Brey, Duitsland