Wohnmobilpark am Lieserbogen

h

hygge50

okt 2025

zeer mooie camperplaats, deels verhard deels gras. vooral het sanitair is hier erg mooi en verzorgd. je betaalt met je kaartje wel voor stroom, douche en afwaswater maar de slotsom klopt helemaal in verhouding tot wat je krijgt. wij zijn zeer tevreden en hebben hem bij de favorieten gezet

alles wat je nodig hebt aanwezig, zeer mooie douches, heel ruim, alles werkt met een kaartje dat je kan krijgen via automaat. je zet er geld op, en krijgt terug wat je niet hebt gebruikt. je betaalt voor 24u. bij douchen telt het geld gewoon af zolang je water gebruikt.. stroom ook, geld wat overblijft wordt teruggestort.. mooie omgeving om te wandelen, fietsen nog niet gedaan, mooie stad! we komen nog terug!

J

Jea64

okt 2025

wij hebben hier vannacht gestaan, prima plek. Aanmelden en betalen via de automaat, je kan voor de optie Nederlands kiezen. Je ontvangt een kaartje, waar je bij een stroomzuil kan inloggen en je stroomplaats registreren, aan stroom waren we 5 Euro kwijt. Voor 10.00 uitchecken en we kregen het teveel betaalde bedracht keurig terug.

54550, Daun, Duitsland

50.20002074 6.83248809