Weingut Boos

• Honden toegestaan

• Broodjesservice

WilmPi73

aug 2024

Prettig ontvangst door de familie. Van de wijnboer prachtige verhalen over zijn (h)eerlijke wijnen. We zouden 2 nachten blijven, maar zijn eerder vertrokken vanwege de smoorhete plek... 32°C tussen de houtwal en de loods.

Tijdens de wijnfeesten zijn er natuurlijk nergens geen plaatsen meer. We kwamen uiteindelijk aan bij wijnboer Boos. En ja hoor wat een ontvangst, hij stond al vol, maar Boos creëerde vol enthousiasme een mooie plaats voor ons. Zelfs met houten oprij bokken die hij ter plaatse zelf maakte. Wij hebben daar van 21-24 sept 2023 gestaan. Prijs was €12 incl alles incl prima tp WiFi ( dat is uitzonderlijk) Fietsen wandelen een must

RiGer

jun 2023

Prima ontvangst door Mevr Boos, uitleg over water en stroom en de wijnlijst mee gekregen. Meneer Boos nodigde ons om 17.30 uit voor de wijn proeverij en wist met humor over de wijnen te vertellen. Een doosje met van alles mee genomen, gemiddeld €4 voor een flesje, heerlijk. Aanrader!!

Ludwigstraße 150

67483, Edesheim, Duitsland

rustige plaats buiten het dorp - op verzoek broodjesservice mogelijk - supermarkt 300m - centrum 100m