Camping Erden

• Douche

Krappe camperplekken. Gelukkig was er nog een plekje vrij direct aan de Moezel, anders waren we doorgereden. Het uitzicht wat we nu hadden was prachtig, we keken recht op de Moezel en de wijnvelden. De camping heeft veel vaste plekken, daardoor oogt het druk en rommelig. Sanitair is heel netjes en schoon. Personeel is niet zo vriendelijk maar daar heb je ook maar kort mee te maken.

Robinhof

jun 2025

Prachtig gelegen aan de Moezel. Zeker als je een plek aan de Moezel hebt met de camper! wel aan de overkant een weg maar is in de avond heel rustig. Je kijkt uit op de wijnvelden en man wat kan je veel wijn drinken! Prima sanitair, restaurant en op loop afstand meerdere restaurants te vinden! Veel te zien en te doen in de omgeving en uitstekend te fietsen. Jammer is dat er veel vaste plekken zijn waardoor er weinig keuze is qua plek.

Spike1

sep 2024

Uitstekend sanitair, beetje saaie camping, plaatsen zijn krapjes. wij betaalden met ACSI kaart 24,- plus 1,- stroom per nacht. Voordelig dus. Wasautomaat met droger aanwezig.

Am Moselufer 1

54492, Erden, Duitsland