Camping Beachclub Fachbach an der Lahn

• Stroom

Mooie Camping aan rivier de Lahn en dicht bij de stad Bad Ems Heerlijk restaurant en broodjes service en in het weekend staat een bakker op de camping en op vrijdagavond een slager en met de fiets naar Koblenz is mooi op het fietspad langs de Lahn en Rijn

aseegers

jul 2025

We staan nu 5 dagen op deze camping en we begrijpen niet waarom we altijd de drang hadden om verder naar het zuiden te rijden. Deze camping heeft mooie plaatsen aan de Lahn. Deze rivier stroomt langzaam richting Rijn, waardoor het uitstekend geschikt is om te zwemmen, suppen enz. De omgeving heeft fantastische mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Het is goed te vergelijken met de Moezel, maar dan rustiger. Ook is de beachclub fantastisch.

Markus9911

mei 2025

Zeer mooie camping, zeer goed onderhouden, schoon sanitair, aardige receptie Kan alleen maar aanbevelen

Furtweg 14

56133, Fachbach, Duitsland

vlak grasveld en speciale plaatsen voor campers - geheel gerenoveerd, open vanaf 2-6-2017 - wellness - restaurant - terras aan de rivier de Lahn - aan het fietspad van Lahnstein naar Bad Ems (3 km tot Altstadt met alle winkels) - [prijzen alleen op aanvraag!!!!]

1 mrt t/m 31 dec