Campingplatz Eisenbachtal

hartelijke ontvangst. bij aankomst denk je " jemig" maar de camping is keurig. mooie plekken en goed onderhouden. midden in de natuur en een bijzondere biotoop. kortom een aanrader.

BaconFamily

jun 2025

Uniek deze plek, bijzonder in zijn soort. Gespeend van luxe, lekker basic. Prima plekken, veel tsjilpende vogels. Voor ons een topper. De biotoop moet je lopen. Schitterend. De “Pedagögische Kindergarten” is een uitnodiging om lekker vies te worden, heerlijk voor kids. De heer Wolf runt de camping op zijn eigen manier: “Wij doen hier niet aan grote en mooie kranen.” 🤣 Gelijk heeft hij. We zetten deze plek bij de favo’s.

Heerlijke camping met veel natuur in de omgeving om te wandelen. Sanitair en douches wellicht wat ouder maar schoon en netjes. Naast de camping is een grote vijver met zitjes op diverse plekken. Heerlijk om rustig te zitten. De eigenaar is een verzamelaar van diverse spullen. Deze zijn te vinden op en rondom de camping, tevens aardige man met veel verhalen.

Freimühle

56412, Kleinholbach, Duitsland

aan beek/rivier, broodjesservice, in natuurpark

ACSI - Campingcard

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!