Camping Eisenbachtal

Camperplaatsen

• Stroom

Otis&friends

sep 2025

We gebruikten deze camping als overnachtingsplek op onze doorreis. De eigenaar spreekt vloeiend Nederlands en vertelt met passie en humor over zijn mooie plek. Sanitair is verouderd, maar ook brandschoon. Twee restaurants op loopafstand, hondvriendelijk en goede prijs. Let op, contant afrekenen. Bij het restaurant waar wij aten, kregen we korting als we campinggasten waren én contant betaalden.

Inderdaad een prachtige plek met schoon sanitair, maar wel erg gedateerd. Geen wifi. Goed eten in het naastgelegen Restaurant in der Freimuhle. Wij betaalden met ACSI-korting €25 per nacht voor 2 personen met camper.

BZ

mei 2025

Fijne ontvangst door Heer Wolf in Nederlands. Uitgebreide uitleg over zijn natuurpark met biotopen, meer met karpers, broedmuur voor ijsvogels en vistrap. Ook vele vogelhuisjes en insectenhotels. een bezoek waard. wij liepen vervolgens de rondweg en kwamen bij het restaurant achter de camping. daar met meerdere campinggasten gegeten. echt top. TOP camping. Prachtige verzamelingen voor kind en volwassene.

Freimühle

56412, Kleinholbach, Duitsland

Sitecode: 19103

voor de camping - ook plaatsen op de camping (58270) - Nederlands sprekende beheerder - broodjesservice - supermarkt 3,5km - centrum 1,5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!