Wohnmobilstellplatz Zum Frauenberg

Camperplaatsen

• Voorzieningen passanten

mcblack

aug 2025

Hier wordt duidelijk met twee maten gemeten! Wij kwamen aan op maandag, camper op de wiggen, want terein loopt af, luivel uit en daar was de platz-wart, of we een meter naar voren wilde gaan, want in het weekend zou het druk kunnen worden. Volgende dag komt er een camper, formaat stadsbus, die direct met tafels en stoelen een plaats afzette voor 4 andere stadsbussen. Geen probleem zei platz-wart! Leuk winkeltje met eerste levensbehoeftes in Bremm

willeml

mei 2025

Leuke Camperplaats aan de Moezel in een prachtige omgeving. Hier twee nachten gestaan. Niet echt last gehad van trein lawaai. Een voorbeeld voor veel andere gemeenten. Wij komen zeker nog eens terug.

Reyer-Brons

apr 2025

Prima CP voor de dukke m Moezel-streek. De plekken met uitzicht op de moezel zijn al snel vol.aar het uitzicht op de Frauenberg is ook best aardig. Ruime plekken als je niet aan de waterkant staat.

Moseluferstraße

56858, Neef, Duitsland

locatie aan de Mosel - treinlawaai - broodjesservice - supermarkt 5km - centrum 200m

1 apr t/m 1 nov