camping aan Moselpromenade - centrum 500m
Moselpromenade
54349, Trittenheim, Duitsland€ 28,00 • 11 apr. t/m 17 okt.
KortingskaartenWij vragen een plekje in de schaduw. Maar wij zijn natuurlijk geen Duitsers. Dus we krijgen een plekje in de zon. Wat een slechte zaak dit. Nooit meer.
Mooie camping. We stonden in de rozentuin. Alles compleet. Wel prijzig. zie andere reviews. Bakker is stipt. Wij zijn op dinsdag met de boot naar Bernkastel gevaren leuke ervaring. Je kan retour of met je neemt de fiets mee en fietst terug. De plaats is hond onvriendelijk. De prijzen in de restaurants doen niet onder voor NLD sterren niveau, dus te duur voor Duitsland. Lekker gewandeld.
lees meerMooi verzorgde camping, vriendelijke uitbaatster, super schoon sanitair, soms wat verder weg als je op het uiterste staat op de camping. Prima Italiaan afhaal of gaan eten(aangeraden te reserveren) en slager op wandelafstand! Bakker staat er eventjes iedere morgen met broodjes en gebak, en soms komt een ijswagen langs!!!
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
lees meerMoselpromenade
54349, Trittenheim, Duitsland49° 49' 18" N
mail@camping-trittenheim.de
€ 28,00 • 11 apr. t/m 17 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater