Alles duur, je moet zelfs betalen voor het afwaswater. Voor de stroom betaal je €3 aansluitkosten. Volgens de beheerder verplicht in Duitsland maar ik kan daar niets over vinden op het internet. Aan de andere kant van de brug sta je in Luxemburg. wel een mooi grasveld overigens. de vorige recensies zijn mij wat te positief. ze heten allemaal Frans. Volgens mij vriendjes van de beheerder.
lees meerWat een PAREL van een camping. Wij komen hier al 7 jaar voor een paar dagen. Plaats aan t water is iets duurder maar zeer de moeite waard! prijs klopt niet meer. Nu rond de €28 aan t water, douchen en warm afwaswater €0,50. Fietsen prachtig naar Beaufort, Echternach of Diekirch. Vianden kan ook maar is best klimmen. Pizza’s om de hoek. Eten bij Hotel Dimmer uitstekend! Broodservice helaas niet meer maar 3 km vlak fietsen is een goede bakker!
lees meerleuke camping aan de Sauer. Bakker helaas failliet dus geen broodservice meer. Zeer vriendelijke Nederlandse beheerder. We kwamen van een tocht door zuid Duitsland. Daar betaal je al gauw 40 euro per nacht voor een camperplaatsje.
lees meerSauertalstraße
54675, Wallendorf, Duitsland49° 52' 35" N