Camping am Brocken

• Stroom

Wolbra

sep 2025

Vriendelijk en schoon, precies zoals het hoort. De prijs is te hoog. Het zou prima zijn als alle services inbegrepen waren. Helaas zijn de wasmachines 's avonds op slot. Dat is niet handig, want je bent overdag toch weg en doet geen was. Broodjes zijn pas om 20:30 uur verkrijgbaar. Dat vinden wij te laat.

gkrist

jul 2025

officieel een camping, maar campers staan apart; weinig beschutting, maar wel mooie "level" bultjes waardoor je snel waterpas staat. vond de prijs/kwaliteit van de camping wel wat minder. Ben geen lange doucher maar voor 50 cent moet je echt wel opschieten. Zonder de kraan uit te doen kan je 2 minuten douchen, ook zie je de teller niet (buiten de douche cabine). Sanitair is overigens wel super; nieuw en schoon. Ook gratis wifi ...

Knausrich

mei 2025

Vanaf het eerste contact om 11:38 uur (volgens de navigatie arriveerden we om 11:51 uur) tot aan het inchecken om 11:53 uur, de verlenging van ons verblijf met een dag tot aan ons vertrek, hebben we ons hier op ons gemak gevoeld en zijn we hartelijk ontvangen. Ondanks het krappe tijdsbestek tussen ons eerste contact en de vaste pauze van het personeel, werden we heel hartelijk begroet en ingecheckt. En we hadden één nacht met de mogelijkheid om te verlengen

Schützenring

38875, Elbingerode, Duitsland

Geweldige schone camping met staanplaatsen. Zeer aardige behulpzame exploitant. Zeer schoon en goed onderhouden. Geweldig startpunt om het gebied rond de Brocken en Thüringen te verkennen