Campingplatz Am Schierker Stern

• Stroom (unknownA)

3.2

user135484751

mei 2025

We hebben hier 2 nachten op de cp vooraan de camping gestaan. plekken wel wat scheef.Camping en sanitair netjes, wel verplicht slippers aan. Wij betaalden 29,50 excl. stroom. Wil je camping plaats 10 euro extra. wel incl. kurtaxe, dus gratis bus voor bezoek Wernigerode of Braunlage. Prima uitgangspunt voor bezoek Brocken en wandelen. Tip: heerlijk vlees uit de automaat!

Michel_

aug 2024

Kleinschalige camping die niet erg gezellig aandoet. Wij hadden volgens ons het gezelligste plaatsje aan het begin van de camping, met speciaal een omheining voor onze honden. Het is allemaal gravel en geen gras. Aardige eigenaars, je kunt s’avonds pizza’s bestellen en na 15:00 koffie met cake. Op 1 km afstand is een stationnetje voor de stoomtrein. Die hebben wij even laten uitstomen, want we vonden de prijs gigantisch. Braunlage is erg leuk.

RJHS

apr 2024

Een mooie camping midden in het Harz gebied. De camping is eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. prachtig uitzicht, ondanks de vele omgewaaide bomen. Daarnaast een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, direct vanaf de camping. Je krijgt gratis kaartjes om gebruik te maken van het busvervoer, welke bij de entree van de camping vertrekken.

Am Stern 1

38875, Elend, Duitsland