mooi uitzicht over de haven - broodjesservice - restaurant - supermarkt 200m - centrum 2km
Kronesruhe 26
39340, Haldensleben, Duitsland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLeuke kleine plaats. Zeer vriendelijke beheerder. Sanitair zeer goed onderhouden. Winkelen is mogelijk te voet. Voor het afvoeren van grijs water raad ik een trechter met een lange slang aan. We zullen terug komen.
Geweldige aardige plek. Vriendelijke uitbater prima douches. sanitair uitstekend. schappelijke prijs. stroom en douche apart betalen
Goede parkeerplaats het hele jaar door, direct aan de jachthaven en het binnenlandkanaal. Gevoelige (enkele) dwarsliggers kunnen mogelijk het "werkgeluid" van de bedrijven op het kanaal (niet wij) verstoren. SP-kosten: 10 Euro plus 1 Euro per persoon inclusief verwijdering, toilet en wifi. Elektriciteit: 50 cent = 1 KW (alleen mogelijk met waardemunten). Zoet water: 1 Euro = 100 liter. Douches: 1 Euro = 4 min.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerKronesruhe 26
39340, Haldensleben, Duitsland52° 16' 41" N
info@sportboothafen-haldensleben.de
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet