Campingplatz Blütengrund

• Honden toegestaan

• Broodjesservice

Gliangeli

aug 2025

Camping met voldoende ruimte. Sanitair is wat gedateerd. De prijs per nacht is te hoog en staat zeker niet in verhouding tot de geboden voorzieningen: voor twee personen, een stacaravan en een hond waren we ruim € 46 kwijt.

DadyCool

jun 2025

Buitengewoon vriendelijk geholpen. Dame hielp mij met de update om de acsi kaart op te halen. Dus korting. Heerlijke douches. Heel rustig en toch snel in centrum (3km) veel fiets en wandelmogelijkheden (Saale). Ik reis solo dan is het niet te duur. Tarieven gaan hier per persoon. Ik betaalde 89 euro voor 3 nachten met stroom en inclusief verplichte kür taks.

rustige camping en ideaal voor fietstochten. vriendelijke dame aan de receptie.ruime plaatsen : zelf een plek zoeken op een aangewezen veld. in sept is er veel ruimte. je moet een lange snoer hebben voor de elektriciteit omdat er maar een stroomkast is per veld. het oude toiletgebouw is echt niet meer van deze tijd, het nieuwe is goed. ze worden beiden goed schoongemaakt. we betaalden 29,80 per nacht: 25 ACSI prijs en 4,80 belasting!

Blütengrund 6

06618, Naumburg (Saale), Duitsland

camping met groene plaatsen aan de Saale - goed uitgangspunt voor kajakken en fietstochten - bistro - broodjesservice - centrum 4km

1 mrt t/m 31 okt