Enjoy time out and silence - on the farm

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

S

Samuel

aug 2025

Experience: Meine Frau und Ich haben mit unseren zwei Töchtern zwei ruhige Nächte in unserem Van auf einem wunderschönen grünen Fleckchen am Hofrand verbracht. Dort hatten wir einen schönen Blick über die weiten Felder, konnten tagsüber wenn es nicht gerade geregnet hat auf der Wiese entspannen und abends Feuer und Stockbrot machen. Die Kinder durften beim Reinholen/Füttern der Tiere helfen und mit den süßen Katzenbabies spielen. Contact: Ines und Heiko waren sehr herzlich und haben uns sehr gut umsorgt. Ines kann sich sehr gut auf die Kinder einlassen und ihnen helfen ihre Spielbedürfnisse zu erfüllen. Morgens wurde uns liebevoll auf einem Tablett ein leckeres Frühstück mit köstlicher selbstgemachter Marmelade gebracht. Vielen Dank nochmal:-)

M

Michelle

jul 2025

Experience: Hele fijne plek achter op het grasveld. Rustig. Pluspunt waren de picknickbank en de vuurkorf (extra voor betalen). De zoon van Ines heeft ons alles laten zien en Ines kwam kort even langs. Verder veel privacy. Genoten van de kittens op het erf als we even gebruik maakten van het toilet. Top plek! Tips: De plek achter op het veld heeft geen schaduw maar wel veel privacy. Ook zit je dan niet naast de koeien (geur) of onder de kersenboom (oude kersen op de grond). Contact: Kort maar prettig. Niets meer dan wat nodig was.

Experience: The most amazing, tranquil and de-stressing spot. We only stayed for one night, but will definitely consider coming back for a longer stay. Contact: Easy, good and simple.

Adres wordt gedeeld na boeking

Frohburg, Duitsland

Onze rustig gelegen boerderij is omgeven door bossen, weilanden en velden en ligt in het idyllische "Kohrener Land". Het biedt een verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden in de directe omgeving en is ideaal om te wandelen en fietsen. Of u kunt gewoon genieten van de stilte in de natuur rondom onze boerderij, kijken naar de wilde dieren in de velden of de dieren op de boerderij, kinderen zijn ook welkom om te voeren. Op onze boerderij, die al generaties lang in de familie is, leven wij het hele jaar door in harmonie met de natuur. We maken gebruik van wat de natuur ons biedt, leven en werken hier duurzaam, doen aan landbouw en hebben een grote boerentuin met bloemen, groenten en kruiden. Er is ook een weideboomgaard en dieren - een paradijs voor kinderen. Wij willen onze levensstijl, onze ervaringen en kennis graag doorgeven aan onze geïnteresseerde gasten.