Bastei Park & Ride #2

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Ziet er mooi uit, maar is veel te duur voor een overnachting. Je moet twee dagkaarten kopen voor een overnachtingen. Kosten 48 euro.

Sion

jun 2024

is gewoon een P&R parking waar je mist te betalen kan overnachten.Was leeg en verlaten . betalen via oude parkeerautomaat. Niet overnacht maar op de naastgelegen camperplaats gaan staan .

Timmer66

okt 2021

Bij aankomst wilden we ons melden, helaas alleen tussen 15.00-18.00 uur aldus pinnige dame. Oké dan komen we terug. Tegen 16.00 komt mevrouw langs met de melding dat de camper achteruit geparkeerd dient te staan, dus met de deur naar schaduw, niet de zon. Wij keurig keren. Als we ons willen registreren, kan er alleen cash worden betaald, de pin is alleen voor Duitse betaalkaarten. We zijn toen weggereden en hebben elders een plek gezocht.

An der Tankstelle 1

01848, Hohnstein, Duitsland

grote mix-parking naast Erlebnispark Steinreich - mooie rustige plek - veel schaduw - restaurant - P & R-bus van hier tot aan het Sächsische Schweiz National Park, een retourtje van €3

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!